Studio Tempel digitaal design bureau

Sterke drive om je écht vooruit te helpen

Lees verder
Dirk Vijn Studio Tempel

Nieuwsgierigheid wakkert creativiteit en enthousiasme aan

We willen jou, de organisatie en het vraagstuk echt leren kennen, voordat we zomaar gaan ontwikkelen. Zo maken we producten die niet alleen mooi zijn, maar die ook echt bijdragen aan jouw strategische missie. We hebben een sterke drive om anderen écht vooruit te helpen en houden van energieke, hechte samenwerkingen waarin ideeën realiteit worden. Onze klanten spelen een actieve rol in de samenwerking; er is veel contact en we vormen samen één team.

Wat wij doen

We brengen jouw unieke verhaal tot leven

Met een digitale mindset gaan we op zoek naar wat jou anders maakt. We vinden verfrissende oplossingen om van jouw ambities een succes te maken. Oplossingen die bij je passen. We hebben ruim twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en versterken van authentieke merken, door middelen en producten te ontwikkelen die opvallen en waarmee je jouw doelgroep raakt. Met enthousiasme en oprechte interesse verdiepen we ons in wie je bent en wat je doet.

Wat wij doen

Inspireren, activeren en laten groeien.

We zijn sociaal in de omgang en geloven in een sociale maatschappij. We zijn daarbij een tikkeltje idealistisch. Onze ambitie? De impact vergroten van organisaties met een missie om de wereld mooier te maken. Door ze te helpen anderen te inspireren en te activeren met hun authentieke verhaal. Wanneer onze klanten groeien doordat ze hun merk vol trots zichtbaar durven te maken, is onze missie geslaagd.

Wij vinden een energieke, inspirerende en leuke reis op weg naar het doel net zo belangrijk als het eindresultaat. Met onze klanten en met elkaar maken we dagelijks veel lol.

Neem contact op
Dirk Vijn en Dorus Bos Studio Tempel