Chat License

We ontwikkelende een maatwerk Wordpress website voor Chatlicense, een superleuke EN leerzame app.

De vraag

Verbeterd design, mooie en functionele animaties

Bekijk website

ChatLicense heeft een interactieve app voor kinderen en tieners ontwikkeld. Het bedrijf wilde graag een upgrade van de oude site, met een verbeterd design, mooie en functionele animaties en extra functionaliteiten ín het multi-inzetbare WordPress. Dit geeft Chatlicense volledige vrijheid om in de toekomst door te groeien.

Over Chatlicense

Chatlicense is jouw online kompas

Chatlicense is jouw online kompas. Een leuke en leerzame app voor kids en tieners, maar ook voor hun ouders. De app begeleidt je door de steeds vernieuwende online wereld. Met de experience game leren ze in een veilige omgeving de eerste beginselen van het hebben van een eigen mobiele telefoon en het omgaan met alle online mogelijkheden. Wanneer alle wijken in de nieuwe omgeving behaald zijn, kunnen ouders hun kinderen toegang geven tot andere apps. De software is gemaakt in samenwerking met experts, zoals gamers, comedians, kinderboekenschrijvers, filmmakers en specialisten in psychologie en cybersecurity.

Het proces

ChatLicense nu en in de toekomst door laten groeien

De doelgroep van ChatLicense is groot en bestaat uit jong en oud(er), maar de website wordt vooral bezocht door (groot) ouders en verzorgers. Zij komen veelal via de social media op de website en dat bezoek vindt over het algemeen mobiel plaats. Mobile- en UX-design zijn dus belangrijk en daar hebben we veel energie ingestoken, evenals in Art-Direction en strategiebepaling. Op de website worden vouchers verkocht voor de abonnementen in de app en daarvoor moest een plug-and-play webshop worden geïntegreerd. En natuurlijk moesten de webshop en website eenvoudig te beheren zijn, zodat ChatLicense nu en in de toekomst door kan groeien.

Tempel denkt flexibel met ons mee binnen ons budget, met advies over wat we zelf kunnen doen én wat we beter kunnen uitbesteden en hoe dat dan zou moeten. Écht een partner in crime.’

Martine de Leeuw - Chatlicense

Studio Tempel was altijd goed bereikbaar, waardoor we snel met hen konden schakelen. Ze zijn creatief, goed in copy en ze snappen ons bedrijf en de doelstellingen.

Martine de Leeuw - Chatlicense

De website sluit aan bij wat de app ook uitstraalt: fris, kleurrijk en een bak energie. En dat zit in een superflexibele maatwerk WordPress omgeving. De website is nu eenvoudig te beheren en er is volop ruimte om te groeien, ook internationaal. Het ontwerp straalt energie uit, maar is ook zakelijk genoeg om serieus genomen te worden. Micro animaties zorgen voor dynamiek. Naast de website hebben we een toolbox met illustraties en elementen ontwikkeld die ChatLicense kan inzetten voor haar content.

Wij horen graag over jouw project?

Liever mailen? Stuur dan een mail naar info@studiotempel.nl

Chat License

Le Blanc Academy