Michel Doorn

Een gloednieuwe website voor Michel Doorn, door ultiem gebruikersgemak nu 100% ontstoppable!

De vraag

Hoe onderscheiden we ons bedrijf van malafide concurrenten?

Bekijk website

In 30 jaar hebben ze ontelbaar veel problemen verholpen, maar bij Michel Doorn hebben ze nooit stilgestaan. De oude website was dan ook niet meer van deze tijd en hij paste ook niet meer bij de bedrijfscultuur. De technische basis was verouderd en mobiel bezoek moest makkelijker verlopen. Met betere informatievoorziening wilde het bedrijf haar klantenservice ontlasten en zich bovendien onderscheiden van malafide bedrijven op het internet. Ze wilde een website die past bij het innovatieve karakter van het bedrijf en die zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Over Michel Doorn

24 uur per dag, 7 dagen per week

Michel Doorn is een allround rioolbedrijf dat zich al ruim dertig jaar lang specialiseert in rioolproblemen bij zowel particulieren als bedrijven. Wanneer het riool problemen oplevert staat het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar. Ze hebben altijd een oplossing voor de meest uitzichtloze problematiek. 100% ontstoppable!

Het proces

De nieuwe, frisse huisstijl als basis voor uitstraling

We hebben eerst strategisch gekeken naar de website en het bedrijf. De online huisstijl werd onder de loep genomen en we hebben gezorgd voor nieuwe fotografie die bij de nieuwe online uitstraling past. Aan de achterkant hebben we gezorgd voor een superflexibele CMS die makkelijk aan te passen is. Ook hebben we in de website de mogelijkheid voor het melden van problemen en storingen door klanten ingebouwd. Dit wordt automatisch opgevolgd vanuit het bedrijf. Op basis van een postcodecheck en beschikbaarheid kunnen leads worden geselecteerd en in samenwerking met Semwerkt hebben we de SEO techniek geoptimaliseerd.

De inrichting van Wordpress past precies bij onze wensen en werkelijk een feest om mee te werken.

Ted Woestenburg - Michel Doorn B.V.
De oplossing

Optimale gebruikerservaring en een soepele klantreis.

We hebben de website en achterliggende techniek gefaseerd aangepakt, waardoor de samenwerking met zowel Michel Doorn als met Semwerkt voor online marketing heel soepel verliep. We hebben input gekregen van de klantenservice en de doelgroep, waarmee we het systeem en de gebruikerservaring hebben kunnen optimaliseren.

Het resultaat

Een frisse website die klaar is voor toekomstige groei

In combinatie met de goede SEO migratie door de samenwerking met Semwerkt staat er nu een frisse website die klaar is voor toekomstige groei. En die website werkt twee kanten op: niet alleen kunnen klanten Michel Doorn beter vinden en sneller online problemen melden; ook nieuwe vakmensen worden eerder getriggerd om eens contact op te nemen. Al met al een meer persoonlijke, maar tegelijkertijd professionelere website. Net zo ontstoppable als het bedrijf zelf!

We zijn ontzettend blij met het resultaat en we krijgen vanuit verschillende hoeken hele positieve reacties!

Ted Woestenburg - Michel Doorn B.V.

Wij horen graag over jouw project?

Liever mailen? Stuur dan een mail naar info@studiotempel.nl

Michel Doorn

Samcity Hoorn