Maatwerk websites

In een wereld waarin alles steeds meer online gebeurt, is jouw website het visitekaartje van je bedrijf. Het is de plek waar je klanten je leren kennen, waar je je producten of diensten presenteert en waar je je unieke verhaal vertelt.

Omdat wij begrijpen dat je website meer is dan zomaar een pagina op het internet. Het is een verlengstuk van je merk en de eerste indruk die je maakt op potentiële klanten. Daarom zetten wij ons volledig in om een website te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw visie en doelen.

Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar een geweldige online aanwezigheid! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Wij geloven in de kracht van een goede website en we kunnen niet wachten om samen met jou iets bijzonders te creëren.

Uniek ontwerp

Bij ons krijg je geen standaard templates of kant-en-klare ontwerpen. In plaats daarvan creëren we een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Elk detail wordt zorgvuldig uitgewerkt om een persoonlijk en exclusief resultaat te garanderen.

Responsive design

Onze websites zijn ontworpen om er niet alleen geweldig uit te zien, maar ook perfect te functioneren op alle apparaten. Of je nu een desktop, tablet of smartphone gebruikt, onze ontwerpen passen zich moeiteloos aan verschillende schermgroottes en resoluties aan.

Maximale vrijheid

In plaats van te werken met vaste sjablonen, is de volledige website opgebouwd uit paginablokken. Jij hebt de volledige controle over deze blokken, waardoor je ze op elk moment eenvoudig kunt verplaatsen, aanpassen, toevoegen of verwijderen. Dit resulteert in een uiterst flexibele website.

Onderhoud en support

We laten je niet in de steek nadat je website live is. Ons team staat altijd klaar voor updates, onderhoud en vragen. Of het nu gaat om technische problemen, nieuwe functies of gewoon advies, je kunt op ons rekenen. We zorgen ervoor dat je website soepel blijft draaien en up-to-date blijft,

Onze aanpak

1. Kick-off

Waarin we graag horen wie je bent, wat je doet en waar je naar toe wilt met de nieuwe website. Wij sturen je een voorstel passend bij je doelstellingen. Ben je net zo enthousiast als wij? Pas dan gaan we verder met de volgende fase.

2. Inventarisatie

Tijdens deze sessie willen we alle wensen met betrekking tot de website helder krijgen. De doelen, kansen, eisen en wensen worden besproken. We graag horen wie je bent, wat je doet en waar je naar toe wilt met de nieuwe website.

3. Visueel design

We ontwerpen op basis van een doordachte strategie en houden daarbij van eenvoud. Van frisse, heldere en herkenbare ontwerpen die tot in de kleinste details kloppen. Ontwerpen die bijdragen aan jouw doel en die passen bij de wensen van je doelgroep.

4. Development

Wanneer de designs akkoord zijn worden ze in HTML/CSS omgezet. Vervolgens wordt er een maatwerk Wordpress website ontwikkeld. Geheel op basis van de vastgestelde structuur en functionaliteiten. Geheel responsive van desktop tot mobiel.

5. Content

Content zoals tekst, fotografie, video en seo-instellingen kunnen eenvoudig via het CMS door de klant ingevoerd worden. Wij bieden een workshop aan om het systeem te leren kennen. Als het CMS gevuld is gaan we de website uitgebreid testen en fine-tunen. 

6. Lanceren! 🍾

Samen kijken we of alles goed werkt op de meest gebruikte schermformaten en de meest gebruikte browsers. Alles gechecked? Dan is jouw website is klaar om gelanceerd te worden. Tijd voor Champagne!