Kooistra Feenstra

De opdracht

Ontwikkel een professionele website die het vertrouwen van de doelgroep wint

Strategie

Een website die professionaliteit en zekerheid uitstraalt is cruciaal wanneer je op het punt staat om een van de belangrijkste stappen in je carrière te maken, het kopen of huren van een bedrijfsruimte. Deze ervaring is spannend en vormt een hele onderneming. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat een website het vertrouwen wint?

Bekijk website

Naadloze integratie

De naadloze integratie tussen Realworks en WordPress biedt Kooistra Feensta al het gemak van automatische synchronisatie van beschikbare objecten, wat resulteert in tijdsbesparing en een efficiëntere online aanwezigheid voor hun vastgoedactiviteiten.

Bekijk website

Maak het persoonlijk

Persoonlijk contact met een bedrijfsmakelaar is van cruciaal belang omdat het de mogelijkheid biedt om je specifieke behoeften en doelen te bespreken, vertrouwen op te bouwen en op maat gemaakt advies te ontvangen voor een succesvolle commerciële vastgoedtransactie.

"Wat zijn wij blij met onze nieuwe website. Studio Tempel heeft voor ons echt een uniek en strak geheel weten te realiseren en wisten ons keer op keer te verassen met goede ideeën en visualisaties. De samenwerking was top!"

Patrick Olinga

Samcity