Axplain

Uitdaging

Recruiters, maar dan anders. Hoe verwerk je dat in een frisse huisstijl en persoonlijk website?

Strategie

Axplain gaat niet voor de snelle score, maar gaat op zoek naar de echte verbinding tussen talent en werkgever. Eerlijk en geduldig. Vooruit kijken betekend verder groeien.

Bekijk live website

De vijf pijlers

De 5 pijlers van Axplain; cultuur, kennis , ervaring, balans en groei zijn essentieel bij het matchen van een kandidaat, ze zorgen voor een grondige evaluatie en een betere afstemming op de behoeften en cultuur van kandidaat en bedrijf.

Maak het persoonlijk

Persoonlijk contact met een recruiter is onmisbaar omdat het de kans biedt om je vaardigheden, ervaring en carrièredoelen effectief te communiceren, wat resulteert in een betere match en meer kansen op een succesvolle sollicitatie.

"Wij werken als jaren naar volle tevredenheid samen met StudioTempel. Ons recente project, Axplain, was een succesvolle samenwerking, waarbij StudioTempel de complete huisstijl, website en branding voor social media heeft ontwikkeld. Met een buitengewone bekwaamheid vertalen ze moeiteloos onze ideeën naar een boeiend ontwerp, waarmee Axplain haar doelgroep op verrassende wijze weet te bereiken."

Arthur de Leeuw

Kooistra Feenstra

integratie / mobile-first-design / strategie / ux-design / website