Website Ontwikkelen

Websites met meetbaar resultaat

Ga verder

Goed dat je er bent! Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe website? Wij bouwen unieke, razendsnelle en veilige websites die bijdragen aan jouw ambities!

 • Jouw doelen, onze strategie

  Bouw je website volgens jouw doelen en strategieën, waarbij elk element is ontworpen om jouw visie tot leven te brengen.

 • Uniek en aantrekkelijk design

  Met een uniek en aantrekkelijk design onderscheidt jouw website zich en trekt het direct de aandacht van bezoekers.

 • Eenvoudig te beheren

  Eenvoudig te beheren, je kunt gemakkelijk content bijwerken en aanpassingen maken zonder gedoe met complexe systemen.

 • Klaar om te groeien

  Klaar om te groeien, je website is flexibel en schaalbaar om mee te groeien met de behoeften en ambities van je bedrijf.

 • Veilig en razendsnel

  Veiligheid en razendsnelle prestaties zijn gegarandeerd, waardoor bezoekers een betrouwbare en snelle gebruikerservaring hebben.

 • Van mobiel tot desktop

  Van mobiel tot desktop, je website past zich naadloos aan aan verschillende apparaten, waardoor een consistente ervaring wordt geboden.

 • Verdiend zichzelf terug!

  Met deze sterke fundering drijft je website groei aan, het vergroten van je bereik en het bereiken van je doelstellingen.

Wij zijn StudioTempel, een digitaal design bureau uit Medemblik, Noord-Holland. We staan graag dichtbij de klant, dichtbij de mensen achter de organisatie. We zijn betrokken en nieuwsgierig naar naar wat jou drijft. We houden van een hechte en open samenwerking, waarin positieve energie, nieuwe ideeën en verrassende resultaten ontstaan. 

 • Doortastend en nieuwsgierig
 • Korte lijnen, persoonlijk contact
 • Opgegroeid met internet

Hoe wij werken

Stap voor stap naar een ultiem eindresultaat

1. Kick-off

Tijdens deze kick-off willen we alle wensen met betrekking tot de website helder krijgen. De doelen, kansen, eisen en wensen worden besproken. Op basis van deze input maken wij een aanbieding en planning.

2. Wireframes

Na de kick-off zetten we de structuur en wireframes op. Hierin staat de architectuur van de website met de verschillende pagina’s en functionaliteiten die we gaan ontwikkelen. Op basis van deze wireframes weten we welke pagina templates we gaan ontwikkelen.

3. Visueel design

We ontwerpen op basis van een doordachte strategie en houden daarbij van eenvoud. Van frisse, heldere en herkenbare ontwerpen die tot in de kleinste details kloppen. Ontwerpen die bijdragen aan jouw doel en die passen bij de wensen van je doelgroep.

4. Development

Wanneer de designs akkoord zijn worden ze in HTML/CSS omgezet. Vervolgens wordt er een maatwerk WordPress website ontwikkeld. Geheel op basis van de vastgestelde structuur en functionaliteiten. Geheel responsive van desktop tot mobiel.

5. Oplevering

Content zoals tekst, fotografie, video en seo-instellingen kunnen eenvoudig via het CMS door de klant ingevoerd worden. Wij bieden een workshop aan om het systeem te leren kennen. Als het CMS gevuld is gaan we de website uitgebreid testen en fine-tunen. 

6. Lancering

Samen kijken we of alles goed werkt op de meest gebruikte schermformaten en de meest gebruikte browsers. Alles gechecked? Dan is jouw website is klaar om gelanceerd te worden. Tijd voor Champagne! 

Een goede website begint met een goede briefing.

Een goede briefing is essentieel voor het maken van een succesvolle website omdat het de doelen, verwachtingen en richtlijnen duidelijk definieert, wat resulteert in een effectief ontwerp dat voldoet aan de behoeften van jouw doelgroep.

Download voorbeeld

Ik hoor graag over jouw project?

"*" geeft vereiste velden aan